A Soul’s Journey

Het verhaal
“A Soul’s Journey gaat over de vrouwelijke en mannelijke krachten die tot een nieuw evenwicht komen. De solovoorstelling begint met een persoonlijk verhaal en vervolgens neemt de vertelster je mee op reis, op zoek naar haar wederhelft in de liefde. De reis langs oude archetypen van de man en de vrouw, ridder en priesteres, licht en donker, angsten die worden overwonnen, kracht en vernietiging. Wat ik wil vertellen is een verhaal van wezenlijke kracht.”

In haar zoektocht naar de ideale ridder, haar krachtige en eervolle wederhelft, besluit ze zelf ridder te worden, om te ervaren wat dat is. Op zoek naar avontuur gaat ze het bos in, waar haar lessen worden geleerd, en ontmoet ze allerlei personen die haar een kracht spiegelen. Ze gaat steeds verder terug naar andere levens en komt tot een dieper inzicht in de mannelijke en vrouwelijke kracht. Dat verandert en transformeert haar.

“Het verhaal raakt essenties van ons bewustzijn. Het laat ons zien waar onze kracht ligt, waar we die hebben verdrongen en onszelf ervan hebben afgesloten.” Het verhaal wordt op een luchtige manier verteld, maar duikt ook de diepte in. De reis wordt verteld via dans, opera-aria’s en monologen van met name Shakespeare die door elkaar heen stromen. Van zwaardvechten tot hemels gezang, van overwinning tot vernietiging van het goede, alle krachten komen aan bod. Dit maakt het een unieke belevenis voor de toeschouwer.

Tickets?
A Soul’s Journey wordt op 11 november uitgevoerd in hetTobaccotheater in Amsterdam. Houd www.zangeres.net in de gaten om op de hoogte te blijven dan de kaartverkoop!

www.zangeres.net

Eerste Paasdag in Orangerie Elswout

paasbrunch

Paasarrangement in Orangerie Elswout

Sopraan Suzanne Roels en pianist Maarten Hillenius verrassen u op Eerste Paasdag met een kleurrijk optreden, verrassende opera-aria’s en klassieke musicalnummers, voor, tijdens en na de gangen. Met o.a. Puccini, Bellini, Verdi, Dvorak en Bernstein op het repertoire.
.
Brunch arrangement
Geniet van een heerlijke 2 gangen brunch arrangement bestaande uit hartige en zoete lekkernijen. Inclusief koffie-thee bij ontvangst.
11.00 – 13.30 uur
Kaarten: €34,50 p.p

Afternoon tea arrangement
De klassieke tea gerechtjes als scones, muffins en brownies worden afgewisseld met hartige gerechtjes. Inclusief potje thee met smaak naar keuze.
15:00 – 17:30 uur
Kaarten: €37,50 p.p.

Waar:
Orangerie Elswout, Overveen

Wanneer:
Zondag 1 april 2018

Reserveren:
Telefonisch: 023 524 26 39
E-mail: info@orangerie-elswout.nl Geeft u daarbij aan het aantal personen, uw telefoonnummer en evt. dieetwensen.

Meer informatie over de muziek en het arrangement kunt u vinden op: www.orangerie-elswout.nl

SCROOGE

Scrooge2SCROOGE
Ik doe mee aan de prachtige muziektheater-winterwandeling Scrooge!

Een unieke uitvoering van Charles Dickens’ A Christmas Carol: een eigentijdse vertolking van het klassieke kerstverhaal voor de hele familie, op verschillende buitenlocaties in het Zuiderpark. Lees ook de recensie.

Scrooge is een initiatief van het
Zuiderparktheater Den Haag.
Tekst: Marian Pankow
Regie: Arne Sybren Postma

Wanneer:
Van 23 t/m 28 december 2017
Waar:
Zuiderparktheater Den Haag
Info en tickets:
www.zuiderparktheater.nl/agenda/

Salon Lumière in De Balie

salonlunaire+juni-0-0-820-540Salon Lunaire is een maandelijkse culturele happening vol verrassende optredens, eigenzinnige presentaties en inspirerende ontmoetingen. Maandagavond 26 juni mag ik daar prachtige Franse liederen zingen, begeleid door pianiste Mirsa Adami.

Waar: De Balie, Amsterdam
Wanneer: 26 juni 2017, aanvang 20.00 uur
Toegang: Gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd
Meer info en het volledige programma

Nazomernachtlicht

nazomernachtlichtNAZOMERNACHTLICHT

Laat je verrassen door de verlichte wonderen van het woud. In het mooiste parkbos van Nederland, Landgoed Elswout, loop je als bezoeker over door lampions verlicht paden. Onderweg word je verrast door beeldende kunst, en artistieke optredens, en de magische stem van Suzanne Roels. Persoonlijk, intiem, sprookjesachtig, mysterieus, lieflijk, duister en licht tegelijk.

Waar: Landgoed Elswout, Overveen
Wanneer: 19, 20 en 21 september 2017
Tickets & info: www.nazomernachtlicht.nl

Geelvinck Salon

CD presentatie Les Bijoux

GEELVINCK SALON IN HET CROMHOUTHUIS

‘L’amour con passión’, Franse en Spaanse Liederen door Suzanne Roels en Maarten Hillenius.
Een prachtig programma vol liefde en passie. Suzanne zingt vanuit haar hart Franse en Spaanse Liederen uit de tijd van de ‘Belle Epoque’ en begin 20ste eeuw.

Aan Franse zijde bezingt ze ‘le doux amour’ van Hahn, Fauré, Chausson en Berlioz. Daartegenover de Spaanse ‘Duende’ van De Falla, Granados, Guastavino en Villa Lobos.

Daarom dus: L’amour con passión !!

Waar: Museum het Cromhouthuis, Amsterdam
Wanneer: 21 mei 2017, 16.45 uur
Tickets & info: www.geelvinck.nl

SLEM

Landschapstheater en Meer

Suzanne zingt tijdens de bijeenkomst van Slem, Stichting Landschapstheater en Meer.

Wanneer: 26 februari 2017
Waar: StadsSalon in Amsterdam.
Meer info: www.slem.org

Uitsluitend voor genodigden