Optredens

Optredens

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor een feestelijk diner, bruiloft ,bedrijfsfeest, presentatie, verjaardag, huwelijksaanzoek, opening of andere unieke gelegenheid. Suzanne stelt een persoonlijk programma voor u samen, dat afgestemd is op uw wensen. Zo kan zij ook in meerdere sets optreden, en de avond opbouwen, om af te sluiten met een spetterend einde. Naast de creaties, hieronder beschreven zijn er ook nog andere mogelijkheden. Suzanne wordt begeleid door een pianist, of- als er geen is voor een vleugel of pianist- met orkestbanden. Een ideale oplossing om op bijzondere locaties toch de prachtigste muzikale optredens te kunnen verzorgen. Zoals bijvoorbeeld vanaf een bootje in een mooie vijver…

Suzanne zingt ook tijdens begrafenissen, of afscheidsdiensten. Ze heeft daarin ruime ervaring, en repertoire. Ze weet met haar warme stem de juiste snaar te raken tijdens deze belangrijke gelegenheid. Het repertoire wordt overleg samengesteld, en er kan ook op verzoek een nummer worden ingestudeerd, indien mogelijk. Ze zingt met begeleiding van een pianist, harpiste of ook is een orkestband mogelijk. U kunt haar bereiken onder telnr + 31(0)624206537.

Suzanne treedt ook op met de volgende creaties:
suzanneangel

De Engel

De Engel brengt het licht op aarde! Ideaal rond de Kerstdagen, met de mooiste kerstliedjes, toepasselijke aria’s en natuurlijk ook een komische noot.

F1000016pr

Donna Suzanna

Als Venetiaans gemaskerde dame brengt Donna Suzanne u in Italiaanse sferen, met prachtige opera aria’s: ontroerend, mysterieus, komisch en romantisch. Suzanne maakt de Venetiaanse maskers zelf en heeft ook een aantal bijzondere exemplaren die gemaakt zijn door Olga Dol www.olgadol.nl

foto-C-meermin

De Hoge C-Meermin

De Hoge C-Meermin zingt allerlei zeemeerminnen-aria’s en -liederen van over de hele wereld. Zij heeft al vele mensen verrast en betoverd met haar mooie zang. Onder de bruggen van de Amsterdamse grachten, in vijvers en slotgrachten – overal waar water is, kan zij opduiken.